Azure Türkiye Numarası Alma

Azure Türkiye Numarası Alma

Microsoft; Microsoft 365, Microsoft Office, Microsoft Edge, Microsoft Outlook, Xbox, OneDrive, Windows işletim sistemleri ve Azure gibi onlarca farklı ürünü tek bir çatı altında toplamaktadır. Kullanıcı deneyimi ve kullanıcı güvenliği gibi konularda dünyanın önde gelen şirketlerinden olan Microsoft, azure tr numara kullanıcı hesap yönetiminde uzunca bir süredir birçok hizmette Microsoft SMS verification (SMS doğrulama) adı verilen, iki faktörlü kimlik doğrulama yöntemi uygulamaktadır. Bu güvenlik adımında, kullanıcılar hesaplarına kayıt olurken ve farklı cihazlardan giriş yaparken; kendilerine ait bir telefon numarasına gelen şifreyi kullanarak işlemlerini gerçekleştirebiliyor.


Microsoft SMS Onay Kodu Alma

Birçok Microsoft üründen yararlanmak için ve kullanıcı güvenliğinizi sağlamak için hesaplarınızı 2 faktörlü kimlik doğrulaması ile yani Microsoft SMS code ile açabilirsiniz. Bunun için Microsoft hesabınıza bir telefon numarası eklemelisiniz. Microsoft bu işlemden sonra belirtilen telefon numarasına bir kod gönderecektir. Gönderilen kodu Microsoft'un sistemine tanıtarak doğrulama işlemini noktalayabilirsiniz. Dilerseniz Microsoft kullanıcı ayarlarından, istediğiniz herhangi bir Microsoft ürününe ait güncelleştirme, yenilikler, vb. gelişmeler hakkında e-posta ve SMS almayı açabilir veya kapatabilirsiniz. Eğer sanal numaralar gibi tek kullanımlık iletişim araçlarını kullanacaksanız; sadece hesap kayıt aşamasında doğruma koduna sahip olacağınız için; sonradan alacağınız SMS'leri kapatmanız gerekir.


Sanal Numara ile Microsoft Hesap Doğrulama


SMSAktive.com web sitesi, Microsoft işlemlerinde kullanılabilecek çok sayıda ülke kodunu içeren sanal numaralar sunuyor. Kolaylıkla elde edebileceğiniz bu numaralar ile Microsoft hesabınıza bir telefon numarası ekleyebilir, sizden SMS ile doğrulama yapılması istenen durumlarda verification işlemlerini yapabilirsiniz. Microsoft fake number aldığınız an doğrulama işlemlerini 10 dakika içerisinde size belirtilen SMS kodunu kullanarak Microsoft üzerinden sorunsuzca halledebilirsiniz.


Microsoft Ürünlerine Kayıt Olma ve SMS Alma

Windows Update, Windows Mixed Reality, Windows Office Mac, Microsoft To Do, Skype, Visio, OneNote, Kaizala, Microsoft Forms, Project, Yammer, Publisher gibi sayısız Microsoft ürününe kayıt olurken kullanabileceğini sanal numaralar, 7 gün 24 saat SMSAktive.com sitesi üzerinden üyelere sunuluyor. Sitede, tüm kıtalarda yer alan ülkeler için geçerli olan fake numaralar, Microsoft servislerinde SMS doğrulamada kullanılabilir. 


22/08/2021 18:22:51