Discord SMS Doğrulama

Discord SMS Doğrulama

Hem masaüstü hem de mobil uygulama olarak kullanılabilen Discord; Teamspeak ve Skype gibi sesli sohbete imkan sunan platformları, anlık mesajlaşma ve yazılı sohbet özellikleriyle birleştiren ücretsiz bir iletişim uygulamasıdır. Discord daha çok oyuncular ve iş grupları için tercih edilen profesyonel bir sohbet servisidir.


Discord SMS Verification (Doğrulama) İşlemi Neden Gerekli?

Discord üzerinden hesap açanlar, kısa bir süre sonra uygulamanın güvenlik önlemi olarak Discord SMS verification (SMS doğrulama) aşamasına yönlendirilecektir. Bu aşamada Discord'un sizi banladığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Doğrulama işlemi standart bir işlemdir ve her Discord kullanıcısının bir defaya mahsus gerçekleştirmesi gereken bir sahiplik belirleme yöntemidir. Kullandığınız hesabın size ait olduğunu belirttiğiniz bir cep telefonu numarasıyla ispatlayabilirseniz; uygulamanın tüm özelliklerini ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Aksi halde, numara doğrulama işlemini gerçekleştiremediğiniz için Discord'un özelliklerinden yararlanamazsınız.


Discord Fake Numara ile SMS Doğrulama

Discord SMS doğrulama işlemini isterseniz kullandığınız herhangi bir numara üzerinden isterseniz Discord fake numaralarla yapabilirsiniz. Şayet mevcut numaranızı gizlemek istiyorsanız veya birden çok Discord hesabına sahip olmak istiyorsanız; tercih edeceğiniz doğrulama yöntemi için sanal numaralara yönelmeniz en mantıklı seçim olacaktır. Çünkü sanal numaralar çok kısa sürede SMSAktive.com sitesinden satın alınabilir ve Discord için geçerlidir.


SMSAktive.com'dan Alınan Numara ile Discord SMS Onayı

Elektronik posta adresiniz, isim ve soyisminiz ile kayıt olabileceğiniz SMSAktive.com, kullanıcılarına çok uygun fiyata Discord'ta kullanılabilecek sanal numaralar sağlamaktadır. Bu numaraları, sizden istenen Discord SMS verification adımında kullanarak işlemlerinizi sorunsuzca yapabilirsinizDiscord SMS kodu ilgili adımda SMSAktive.com paneline yansır ve Discord uygulamasında belirtilen alana girilebilir. Bu işlemden sonra artık Discord herhangi bir gerekçeyle kullanıcılardan doğrulama talep etmemektedir. Bir kez doğrulama yapıldıktan sonra artık o hesap doğrulanmış Discord hesabı olarak nitelendirilir.


Discord Numara Doğrulama Yaptıktan Sonra Kullanılabilecek Özellikler

Discord sunucusu oluşturma, mevcut bir Discord sunucusuna katılma, Discord üzerinden sesli ve yazılı sohbet etme, Discord dosya aktarımı, Discord arkadaş ekleme, Discord ekran paylaşımı, grup aramaları gibi uygulamanın sunduğu tüm özellikler numara doğrulama işleminden sonra açılacaktır.

 


30/01/2022 01:58:46