Google Numara Doğrulama

Google Numara Doğrulama

Google kullanıcıları, birçok nedenden dolayı telefon numarası ile doğrulama işlemine tabi tutulmaktadır.


- Google Takvim, Google Chrome, Google Pay, Google Benim İşletmem, Google Adsense, vb. Google hizmetlerini kullanmak için,


- Google hesap açma ve Google hesap kurtarma işlemlerini gerçekleştirmek için,


- Google üzerinden kullanıcıların sizinle iletişime geçmesini sağlamak için,


- Google Reklamlar hizmetlerini kullanmaya başlamak için,


- Google hizmetleri kapsamında kullanıcı deneyimlerinin geliştirilmesi için,


- Bir güvenlik önlemi olarak iki adımlı doğrulama (SMS doğrulama) işlemi için,


Hesabınıza telefon numarası ekleyebilir veya var olan numaranızı güncelleyebilirsiniz. Eğer mevcut cep telefonu numaranızı farklı bir Google hesabınızda geçmişte kullandıysanız; doğrulama işlemleri için yeni bir telefon numarası belirtmeniz gerekmektedir. Bu durumda işinizi görecek tek yöntem fake Google numarası olacaktır. Bu yöntem, istediğiniz kadar Google hesabı açmanıza, açtığınız hesapları güvenli hale getirmeye, SMS doğrulama işlemini yapmanıza yardımcı olacak, hızlı ve sorunsuz bir yöntemdir.

Google Fake Numaralar ile Hesap Açma ve Hesap Yönetme

Google fake hesap açmak sanal numaralarla son derece kolay. Google, kullanıcıların gerçek numara veya sanal numara kullanıp kullanmadığını anlayamaz. Zaten pratikte sanal numaralar (fake numaralar), fiziksel sim kartlarında yapılan tüm işlemleri yapabilen; uygun fiyatlı ve rakamlardan oluşan numaralardır. Google hizmetlerini kullanmak ve yeni bir Google hesabı açmak için operatörlerin bayilerine gidip yeni bir sim kartı satın almanız gerekmez.

SMSAktive.com sitesi bu iş için biçilmiş bir kaftan. Google'a bağlı tüm araçlar ve hizmetler için SMSAktive.com web sitesinden aldığınız fake numaraları gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bu site şuan itibariyle Türkiye'nin en güvenilir sanal numara satıcısı olarak faaliyet yürütmektedir.


SMSAktive.com ile Saniyeler İçerisinde Sanal Numara Edinin!

- Site üye olmak için ana sayfadaki "Kayıt Ol" bölümüne gidin ve kişisel bilgilerinizle kayıt işleminizi tamamlayın.


- Sitede belirtilen servislerden Google'ı seçin veya sol tarafta satın almak istediğiniz Ülke ve Hizmet seçimlerini yapın.


- Tam otomatik sistem sayesinde anında yeni bir sanal numaraya sahip olun.


- Bu numarayı Google'da sizden istenen alana girin.


- Artık numara doğrulamak için SMS alabilir, aldığınız doğrulama kodu ile Google numara onay işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

 


01/07/2021 22:47:14