Numarasız Telegram Hesabı Açma

Numarasız Telegram Hesabı Açma

Çoklu platform desteği ve güvenli anlık mesajlaşma gibi avantajlarıyla milyonlara kullanıcı tarafından tercih edilen Telegram, Pavel Durov isimli bir Rus programcı tarafından geliştirilmiştir. Masaüstü ve mobil işletim sistemlerinde sorunsuzca kullanılabilen uygulama, 2013'ün Ağustos ayında kullanıma sunulmuştur. "Telegram numarasız hesap açmak mümkün mü, nasıl kolay yoldan Telegram hesabı açılabilir" gibi merak edilen sorulara yazımızda yanıt bulabilirsiniz.


Numarasız Telegram Hesabı Açılabilir mi?

Mevcut telefon numarasını kişisel Telegram hesabında kullanan ve yeni bir Telegram hesabı açmak için numarasız yöntemler arayan kullanıcılar için verebileceğimiz cevap ne yazık ki olumsuz. Çünkü Telegram'a numarasız bir şekilde kayıt olmak mümkün değil. Tıpkı diğer mesajlaşma servislerinde olduğu gibi Telegram uygulaması da kayıt anında telegram SMSdoğrulama işlemi talep etmektedir. Bu da numara olmadan imkansızdır. Fakat internet üzerinde her şeyin kolay bir yolu olduğu gibi; vereceğimiz taktikle siz de 5 dakikada yeni bir Telegram hesabı oluşturabilirsiniz. Hem de istediğiniz kadar... Tekniğin ismi Telegram Fake Number. Şimdi detaylarına değinelim.


Fake Telefon Numarası ile Telegram Hesabı Açma

Güncel fake numara ile Telegram hesabı açma tekniğimizde kullanacağınız iki farklı platform mevcut. Bunlardan birisi tabi ki Telegram uygulaması, diğeri de Türkiye'nin en güvenilir sanal numara (fake numara) tedarikçisi SMSAktive.com sitesi. Bu bilgileri verdikten sonra yapacağınız işlemleri anlatalım:


- İlk olarak SMSAktive.com sitesine giderek üyelik açıyoruz.


- Sanal numara satın almak için az bir miktar bakiye yüklüyoruz.


- Sitede servislerin ücretleri hakkında detaylar mevcut. 1-2 TL gibi uygun rakamlara sanal numara satın alabilirsiniz. Örneğin sadece 1 tane Telegram hesabı açmak isterseniz 5 TL gibi cüzi bir miktar yükleyebilirsiniz. 10 tane veya daha çok hesap açacaksanız hesabınızı yaparak ona göre yükleme yapın.


- SMSAktive.com sitesinde Telegram butonuna tıklayarak veya sol tarafta yer alan "Ülke Seçimi" kısmından satın almak istediğiniz sanal numaranın hangi ülkenin numarası olacağını seçerek işlemi gerçekleştirebilirsiniz.


- Artık bir sanal numaranız var ve son olarak Telegram SMS doğrulama işlemini yapabilirsiniz.


- Telegram fake numara ile SMS doğrulama işleminde SMSaktive sitesinden aldığınız doğrulama kodunu uygulamaya girerek Telegram'ı kullanmaya başlayabilirsiniz.  


19/06/2021 16:36:17