Paypal Numarasız Hesap Açma (2021)

Paypal Numarasız Hesap Açma (2021)

Dünyanın en büyük online ödeme ve para transferi sistemi olan PayPal, kredi kartı kullanımına gerek kalmadan web üzerinden alışveriş yapabileceğiniz, e-posta adresi ile herhangi bir ülkeye kolayca para transferi yapabileceğiniz finansal bir çözümdür. Haziran 2016'da BDDK'nın PayPal'ın faaliyetlerini durdurması nedeniyle ülkemizde hizmet vermemektedir. Gelecekte PayPal'ın Türkiye'deki faaliyetlerine devam edip edemeyeceği yönünde kesin bir görüş bulunmamaktadır. Fakat belirli kısıtlamalarla ülkemizdeki kullanıcılar, PayPal numarası alma işlemi (yabancı telefon numaralarıyla üyelik gerçekleştirerek) ile PayPal'ı kullanabilmektedir.


PayPal'da Kullanılabilecek Telefon Numarasına Sahip Olma

Amerika Birleşik Devletleri, Avusturya ve Belçika gibi ülkelerde PayPal faaliyetleri yapılabilmektedir. Türk kullanıcılar bu tür ülkelere ait telefon numaralarına sahip olduklarında, Türk banka hesaplarına para çekme işlemi haricindeki tüm PayPal işlemlerini gerçekleştirebilirler. Para gönderme, para alma, internet alışverişleri, e-posta adresi ile PayPal hesabına para transferi gibi finansal işlemler yabancı telefon numaraları ile yapılabiliyor. Fakat mutlaka PayPal'a +90 haricinde (PayPal'ın faaliyetlerinde kısıtlama olmayan ülke kodları) farklı bir telefon numarası ile kayıt olunmalıdır. Örneğin ABD telefon kodlu sanal numaralar ile bu işlem yapılabilir. SMSAktive.com aracılığıyla PayPal'ın geçerli olduğu ülkelerin koduna sahip PayPal telefon numarası alabilir, bu telefon numarasına PayPal'ın göndereceği SMS kodunu görüntüleyebilirsiniz.


PayPal Fake Number ile Üyelik İşlemleri

PayPal'a üye olmak isteyen kullanıcılar, VPN servislerini kullanarak PayPal'ın hizmet verdiği ülkelerden birisi üzerinden internet bağlantısı gerçekleştirmelidir. PayPal'ın resmi internet sitesine giderek Sign Up butonuna tıklayarak yeni hesap kaydı için karşınıza çıkan formu doldurmalısınız. PayPal, kullanıcı güvenliği açısından bir telefon doğrulama işlemi talep edecektir. Bu aşamada, SMSAktive.com web sitesinden kolayca alabileceğiniz PayPal fake number'ı PayPal'a belirtmeli ve gelen kodu SMSAktive.com sitesinden alarak yine PayPal'da istenen alana girmelisiniz. Bu işlemlerin sonunda hesabınız onaylı olacak ve Türkiye bankalarına para transferi haricindeki diğer işlemleri VPN hizmeti kullanarak gerçekleştirebileceksiniz.


SMSAktive.com üzerinden isterseniz mobil cihazlarınızdan, isterseniz bilgisayar ve tablet üzerinden sanal numara alımı yapabilirsiniz. PayPal telefon numarası almadan önce satın alacağınız telefon numarasını PayPal'ın faaliyetlerine devam ettiği ülkelerin kodunu kapsayacak şekilde olmasına dikkat ediniz. 


22/08/2021 18:15:03