Whatsapp Fake Numara

Whatsapp Fake Numara

Akıllı telefonlar için geliştirilen ve ilk olarak 24 Ocak 2009 tarihinde kurulan Whatsapp; anlık mesajlaşma, sesli arama, görüntülü görüşme ve haberleşme uygulamasıdır. Kayıtlı kullanıcılar baz alındığında, dünya genelinde en çok kullanılan siber hizmet uygulaması olarak rekoru elinde bulundurmaktadır. Uygulamaya kayıt olmak için kullanıcıların bir adet cep telefonu numarasına ihtiyacı vardır. Herhangi bir cep telefonu numarasında yalnızca tek bir Whatsapp hesabı kullanılabilmektedir. SMSAktive.com ve benzeri sanal numara satışı yapan siteler yardımıyla Whatsapp numarası alma işlemi gerçekleştirilebilir ve kullanıcılar çok sayıda Whatsapp hesabına sahip olabilir.



Tabletten Whatsapp

Android, iOS, Windows, Symbian, BlackBerry OS gibi işletim sistemine sahip tüm akıllı telefon, tablet, bilgisayar ve çok sayıda mobil cihazda kullanılabilen Whatsapp uygulaması, ilk kayıt aşamasında kullanıcılardan cep telefonu doğrulaması yapmalarını mecburi kılmaktadır. Bu işleme Whatsapp doğrulama işlemi denir. Bunun için elinizde bir adet, daha önce uygulamada kullanılmamış bir cep telefonu numarasına ihtiyacınız var.

Eğer yepyeni bir cep telefonu numarasıyla, yani fake numara diye tabir edebileceğimiz bir sanal numarayla Whatsapp uygulamasını cihazınıza kurmak istiyorsanız, yapmanız gereken SMSAktive sitesine üye olarak çok ucuz fiyatlara fake numara almak olacaktır. Ardından satın aldığınız ve tamamen size ait olan bu numara ile Whatsapp SMS doğrulama işleminizi sorunsuzca tamamlayabilirsiniz. Whatsapp fake numara 2020 ve 2021 yıllarında en çok talep gören SMSAktive.com hizmetlerinden birisidir.


+90 Whatsapp

Whatsapp fake numara alma sitesi SmsAktive.com üzerinden saniyeler içerisinde satın aldığınız fake numaraları, Whatsapp uygulamasını destekleyen tüm cihazlardan gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Dilerseniz bilgisayarınızdan, dilerseniz akıllı telefon ve tabletinizden fiziki sim kartlarında olduğu gibi kullanabilirsiniz. Mobil cihazlarda direk olarak Whatsapp uygulamasını kurarak, bilgisayarlarda ise Google Chrome ve Firefox gibi tarayıcılar ile platformu kullanmak mümkündür.


Windows cihazlarınızdan fake numara ile Whatsapp kullanmak için ilk olarak cep telefonunuzda Whatsapp'ı kurmalı ve ardından web.whatsapp.com adresini ziyaret etmelisiniz. Sonrasında ekranın üst köşesinde yer alan üç nokta işaretine ve "Whatsapp Web" butonuna tıklayın. Son olarak cep telefonunuzda açılan ekranda QR kodunu okutarak uygulamayı bilgisayarınızdan yönetebilirsiniz.


19/06/2021 16:22:59