Facebook Numara Onay

Facebook Numara Onay

Sahte Facebook hesapları açarken gerçek numaranızı gizlemek istediğinizde, ihtiyacınız olan tek şey bir sanal numaradır. Ayrıca kendinize yedek bir Facebook hesabı oluşturmak için veya ticari işlemlerinizi farklı bir hesapla gerçekleştirmek için de sanal numaralara ihtiyaç duyabilirsiniz. Peki sanal numara nedir, Facebook fake hesap açarken sanal numaralar nasıl kullanılır, en hızlı nasıl sanal numara satın alınabilir, Facebook numara onay nasıl yapılır, işte tüm bu soruların yanıtı yazımızda...


Facebook Sanal Numara Nedir?

Gerçek fiziki numaralarla yapılan tüm işlemleri sanal numaralarla yapabilirsiniz. Facebook'a kayıt olabilir ve iki faktörlü kimlik doğrulama işlemini sorunsuzca gerçekleştirebilirsiniz. Turkcell veya Türk Telekom gibi şirketlerden satın alınan telefon numaraları gibi belirli rakamlardan oluşan, ülke kodu içeren, istediğiniz ülkenin numarasına sahip olabileceğiniz numaralara sanal numara denir.


Sanal Numaralar Fake Facebook Hesaplarında Nasıl Kullanılır?

Facebook'a ilk kayıt aşamasında kullanıcının gerçek bir üye olup olmadığını anlamak için uygulama bir cep telefonu bilgisi talep etmektedir. Fake hesaplarınızda sanal numaraları kullanarak gerçek bir kişi olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz.

Facebook'un "Güvenlik ve Giriş Ayarları"nda, "İki Faktörlü Kimlik Doğrulamasını Kullan" bölümünde "Düzenle" butonuna tıkladıktan sonra cep telefonu ile doğrulama işlemi yapabilirsiniz.


Eğer Facebook'a daha önceden üye olduysanız ve cep telefonu bilginizi henüz platforma girmediyseniz, farklı bir tarayıcıdan veya cihazdan hesabınıza giriş yapmak istediğinizde sizden cep telefonu ile SMS doğrulama işlemi talep edilebilir. Bu durumda da Facebook fake numara kullanarak doğrulamayı yapabilirsiniz.


En Hızlı Facebook Sanal Numara Nasıl Alınır?

Sanal numara satın alabileceğiniz onlarca farklı servis mevcut. Fakat en uygunu ve en hızlısı şüphesiz SMSAktive.com web sitesi. Bu site saniyeler içerisinde Facebook için kullanılan ve onlarca farklı ülke kodu seçeneği ile sahip olabileceğiniz numaraları içeren bir platform. Siteye üye olup, bakiye yükleyerek Facebook sanal numara alma ve müteakiben Facebook mobil onay işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


Facebook Numara Onay Nasıl Yapılır?

SMSAktive.com sitesinden almış olduğunuz sanal numaranızı, Facebook uygulaması veya Facebook web sitesi üzerinden sizden istenen alana girdikten sonra; SMSAktive.com panelinize mobil onay kodu düşecektir. Bu onayı Facebook'a yazdıktan sonra numara onayınız tamamlanmış olacaktır.

 


16/07/2021 22:37:06